Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin durdurarak üst araması yaptığı 2 şüpheliden toplamda 14,84 gram uyuşturucu ele geçirildi.
İddiaya göre; Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yörük Mahallesi Kural Sokak’ta durumundan şüphelendiği S.Ç.’yi durdurdu. Üst araması yapılan şüpheliden, kağıt içerisinde 7,51 gram kimyasala bulanmış tütün olarak tabir edilen uyuşturucu ele geçirildi. İspat Cami Mahallesi Manav Sokak’ta da şüphe üzerine durdurulan Y. D.’nin üzerinde 2 adet peçete içerisinde 7,33 gram kimyasala bulanmış tütün olarak tabir edilen uyuşturucu ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
Haber MERKEZİ
Keşan Kaymakamı Mercan, SMA Tip-2 hastası Melike Giray’ı makamında ağırladı
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127342 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
83693 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53200 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37677 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26050 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.