Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne İl Genel Meclisi’ni ziyaret ederek, yeni yılda hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında açıklamalarda bulundu.
Vali Sezer, Edirne İl Genel Meclisi üyelerini ziyaret ederek, 2025 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
İpsala, Keşan ve Uzunköprü’deki OSB’ler ile ilgili bilgi veren Yunus Sezer, İpsala OSB’de 2 parselin dışında alanın kalmadığını ifade ederken,
Keşan OSB’de ise altyapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Keşan OSB’deki firma tahsisinde yüzde 40 seviyelere gelindiğini kaydeden Sezer, “Uzunköprü’de de bütün süreçler tamamlandı. Bu ay alt yapı ihalesine çıkıyoruz. Uzunköprü, ismiyle Edirne’ye çok büyük değer katacak bir firma gelecek. Sadece 2 bin kişiye yakın beyaz yakalı çalıştıracak bir yatırımı Uzunköprü’ye almayı istiyoruz” dedi.
Saros Körfezi sahil bandı ve kanalizasyon…
Açıklamasının devamında, Saros Körfezi Sahil kesiminde yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler veren Yunus Sezer, Saros Körfezi’nde 20 kilometrelik bir sahil bandı ve kanalizasyon sistemi çalışmaları yapılacağını söyledi. Edirne’de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vermeye devam eden Vali Sezer, Edirne genelinde içme suyu sorunu yaşayacak tek bir köyün dahi kalmaması gerektiğinin altını çizerek, insani değer taşıyan bu konunun bütçe ötesinde olduğuna dikkat çekti.
Haber MERKEZİ
Öğrencilere “Dijital Şiddet” ile ilgili panel verildi
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
128167 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84529 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
54027 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38262 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26632 kez okundu