İpsala Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Kültürel Değerlerimizi Tanıyalım” etkinliği, ilçenin önemli tarihi yapılarından biri olan İpsala Tarihi Hamam’da gerçekleştirildi.
Etkinliğe İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ahmet Köprü, Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz’in yanı sıra ilçe protokolü, kurum amirleri, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Program kapsamında kültürel değerlerin tanıtımı yapılırken, gençlerin geçmişle bağ kurması ve tarih bilinci kazanmalarına yönelik çeşitli sunumlar ve etkinlikler düzenlendi. Katılımcılar, tarihi mekânda gerçekleşen etkinlik sayesinde hem kültürel mirasa yakından tanıklık etti hem de geleneksel değerlerin yaşatılmasının önemine dikkat çekti.
Haber Merkezi
13 bin 146 öğrenci yaz tatiline girdi
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127711 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84065 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53568 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37948 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26322 kez okundu