Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği, Şarköy’de meydana gelen yangında zarar gören üreticiler için başlattığı yardım kampanyası kapsamında topladığı, bir tır dolusu yemi Şarköy’e gönderdi.
Keşan Kaymakamlığı oluru ile Keşan Muhtarlar Derneği organizasyonunda, köy ve mahalle muhtarları gözetiminde, Şarköy’de meydana gelen orman yangınında, hayvanlarını ve hayvanlarına verecek yemleri alevlere teslim olan üreticilere destek amacıyla yardım kampanyası başlatmıştı. Keşan’daki iş insanı Aziz Yörük’ün de destek verdiği yardım kampanyasında, bir tır dolusu süt yemi toplandı. Toplanan yardımlar tıra yüklenirken, Keşan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Abdullah Kemik, beraberindeki bazı mahalle ve köy muhtarlarının da katılımıyla bir tırı Şarköy’e uğurladı.
Kemik: “İhtiyaç dahilinde bir tır yem tedarik ettik”
Sözlerinin başında Şarköy’de orman yangınından etkilenen tüm bölge halkına geçmiş olsun dileklerini ileten Kemik, “Şarköy’deki yangından zarar gören üreticilerimize destek olmak amacıyla Keşan mahalle ve köylerde toplanan yardımları iletmek için başlattığımız kampanya sonucunda, ihtiyaç dahilinde bir tır yem tedarik ettik. İçimiz buruk bir şekilde başlattığımız bu yardım kampanyası ile yaralarına bir nebze de olsa merhem olabiliyorsak ne mutlu bize. Vatandaşlarımızın gönüllerinden kopan yardımları Şarköy’deki üreticilerimize iletmek için bizler birer aracı olduk. Bu anlamda tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Böyle üzücü bir olay yerin kimin başına gelir bilinmez. Dolayısıyla bu düşünceyi aklımızdan çıkarmadan hareket etmekte fayda var. Bu kampanyaya destek veren Kaymakamımıza, muhtarlarımıza ve yemleri maliyetin de altında veren Aziz Yörük’e de teşekkür ederim.” dedi.
Haber / FOTO: İlker GÜREL
CHP Keşan Kadın Kolları Başkanı Emine Gegeoğlu: “Kadın cinayetleri münferit değil, politiktir!”
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127522 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
83875 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53378 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37808 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26181 kez okundu