Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı, Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Taybıllı, İmamoğlu’nun moralinin yüksek, inancının tam ve başının dik olduğunu belirtti. Taybıllı, “Halkın gücü sarayların duvarlarını aştı. Umut ve cesaret, milyonların yüreğinde yer etti” dedi.
İmamoğlu’ndan Edirnelilere Mesaj
İmamoğlu, Taybıllı aracılığıyla Edirnelilere bir not göndererek selamlarını iletti. Mesajında, milletin tarih boyunca azim ve kararlılıkla yol aldığını vurguladı.
“Milletçe Mutlaka Kazanacağız”
İmamoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Edirne’ye, canım hemşerilerime, yurdumun çok güzel iline sevgi ve selamlarımı sunarım. Türk Milleti, Atatürk’ün önderliğinde 106 yıl önce kendi kaderini yine milletin azim ve kararlılığıyla belirleyecek diyerek çıktığı büyük cumhuriyet ve demokrasi yolculuğunda, biz de aynı kararlılıkla devam ediyoruz. Bu kutsal yolculuğa zarar veren zihniyete karşı mücadele ve kararlılığımız çok büyüktür. Milletçe mutlaka kazanacağız. Herkes için her yerde önce adalet, önce hürriyet. Her şey çok güzel olacak. Sevgi ve selamlarımla.”
Haber MERKEZİ
Keşan’a 18 doktor kura çekti
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127666 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84020 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53524 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37910 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26283 kez okundu