Tamer Kral, dün basın mensupları ile bir araya geldikten sonra Keşan Belediye Başkanlığı için yaptığı aday adaylığı başvurusunu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşan İlçe Başkanlığı’na teslim etti.
Saat 11.00 sıralarında CHP Keşan İlçe Başkanlığı’na geçen Tamer Kral, CHP Yenimuhacir Belde Başkanı Ahmet Oğuz’un da katılımıyla, Yenimuhacir Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvuru dosyasını CHP Keşan İlçe Bilişim Sorumlusu Esen Şentürk’e teslim etti. Şentürk, Kral’a aday adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundu. Tamer Kral, aday adaylığı için zabıta memuru olarak hizmet verdiği Yenimuhacir Belediyesi’ndeki görevinden bir süre önce istifa etmişti.
Haber: İlker GÜREL
Serdar Cirit MHP’den Keşan Belediye Meclisi üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
128152 kez okundu
2
Helvacıoğlu, çeşmelerden elde edilen gelir ve tasarruf hakkında açıklama yaptı: “Hayır çeşmelerinden 200 öğrenciye burs verilmesi hedefleniyor”
89331 kez okundu
3
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84514 kez okundu
4
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
54012 kez okundu
5
Küçükdoğanca Kavşağı’nda feci kaza
48428 kez okundu