Keşan Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan Kunduracılar Çarşısı’ndaki ayakkabı boyacısı heykelinin 1 aydan uzun bir süredir yerinde olmaması dikkat çekti.
Keşan Belediyesi, şehrin çeşitli noktalarında yaptığı düzenleme ve yenileme çalışmalarının sonrasında, görsellik açısından çeşitli temalarda heykeller yaptırarak monte etti. Bu heykellerin monte edildiği noktalardan biri, düzenleme çalışmalarının yapıldığı Kunduracılar Çarşısı idi. Adı ile bütünleşmesi adına yapılarak monte edilen ayakkabı boyacısı heykeline zarar verildiği ve uzun süre bu şekilde durduktan sonra yetkililer tarafından yaklaşık 1 ay önce alındığı ve henüz yerine monte edilmediği belirtildi.
Haber MERKEZİ
Araç sahipleri dikkat
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.