Keşanlı taekwondo sporcusu Eslin Göktepeli, azmi, disiplini ve kararlılığıyla önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.
Türkiye 2.’liği, iki kez Türkiye 3.’lüğü, bir kez grup şampiyonluğu ve iki kez grup 3.’lüğü elde eden, bu derecelerle hem Keşan’ı hem de Edirne’yi gururlandıran sporcu Eslin Göktepeli, şimdi de 24-31 Mart 2026 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan “13. Türkiye Open Taekwondo Turnuvası”nda mücadele etmeye hazırlanıyor. Göktepeli’nin hedefi ise Tatamiye çıkıp Keşan ve Edirne’nin adını bir kez daha başarıyla duyurmak. Keşan Gençlik ve Spor Müdürü Vedat Çimen, “Bu önemli organizasyon öncesinde sporcumuza yürekten başarılar diliyor, emeği geçen Rumeli Spor Kulübünün kıymetli Teknik Direktörü Serkan Doğru ve ailesini tebrik ediyoruz” dedi.
Haber MERKEZİ
İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Üstün: “Başvuruların 25 Mart’ta sona ermesi, bölgedeki üretim gerçekleriyle çok örtüşmüyor”
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127342 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
83693 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53200 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37677 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26050 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.