İspat Cami Mahallesi’nde, meydana gelen olayda, 2 kişi arasında zemin kattaki ev ile işyeri arasında bulunan masa yüzünden çıkan kavgada, A., kırdığı soda şişesiyle H.Ç’yi yaraladı.
İddiaya göre; İspat Cami Mahallesi Beyendik Caddesi’ndeki bir apartmanın zemin katında oturan A., H.Ç’nin evinin önündeki masaya oturdu. A.’nın masada oturduğunu gören H.Ç, masaya oturamayacağını söylediği A. ile tartışmaya başladı. Tartışma sonucu, A. evindeki pompalı tüfeği alarak tekrar dışarı çıktı. Kavga, yan taraftaki kıraathanede bulunan vatandaşların araya girmesiyle yatıştırıldı.
1 saat sonra yeniden…
Aradan geçen 1 saat sonra A. ile H.Ç. arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce, A., elindeki soda şişesini kırarak, kendisine vuran H.Ç’yi yüzünden yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. H.Ç’nin tedavisi, sağlık ekipleri tarafından ambulansta yapılırken, A.’nın evinde arama yapan polis, pompalı tüfek ve tüfeğe ait fişekler ele geçirerek el koydu. Gözaltına alınan A., ifadesinin alınması için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Haber: Haber MERKEZİ
Çalışmalar yapılıyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.