Keşan’da, Ramazan Bayramı’nın arife günü kurulan halk pazarından alışveriş yapmak için çarşıya çıkan vatandaşlar pazarda yoğunluk oluşturdu.
Bayram öncesinde alışverişlerini tamamlamak isteyen vatandaşlar, arife günü kurulan gıda ve giysi pazarında yoğunluk oluşturdu. Esnaflar, beklenen yağmur uyarılarına rağmen uzun süre sonra yaşanan yoğunluktan dolayı bir nebze de olsa memnun oldu. Yağmur nedeniyle sabah saatlerinde alışverişlerini tamamlamak için pazara çıkan vatandaşların oluşturduğu bu yoğunluk, beraberinde araç yoğunluğunu da getirdi. Yoğunluk, vatandaşların yağmur nedeniyle evlerinin yolunun tutmaya başlamasının ardından azaldı.
Haber MERKEZİ
ATM’lerde kuyruklar oluştu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.