Keşan Raşit Efendi İlkokulu öğrencilerinin, insanların doğaya etkileri, geri dönüşümün önemi ve geri dönüşümün faydalarına dikkat çekmek amaçlarıyla hazırladığı sergi açıldı.
Raşit Efendi İlkokulu’nda uygulanan, Milli Eğitim Bakanlığı “Yaşam Becerileri Projesi” ve “Sıfır Atık Projesi” kapsamında; insanların doğaya etkileri, geri dönüşümün önemi ve geri dönüşümün faydalarına dikkat çekmek amaçlarıyla 6 Mayıs 2025 Salı günü saat 14.00’te atıktan sanata “Yaratıcı Sanat Eserleri Sergisi” ve “Geri Dönüşüm Kıyafet Defilesi” gerçekleştirildi. Etkinliğe ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri ile öğrenci velileri katıldı. Etkinlikte, öğrencilerinin, atıklardan yapmış oldukları sanat eserleri sergisi, öğrenci ve veliler tarafından gezildi. Sergilerin gezilmesinin ardından, öğrenci ve veliler tarafından hazırlanan kıyafet defilesi gerçekleştirildi.
Haber: İlker GÜREL
Keşan’dan havalanan Bayraktar TB2T-AI SİHA, rekorunu yeniledi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.