Toprak Mahsulleri Ofisi ile yapılan sözleşmenin sona ermesinin ardından, pazarcı esnafının da talepleri doğrultusunda Keşan’da kurulan Salı Pazarı’nın yeni adresi belirlendi.
Daha önce TMO depolarında kurulan pazarın, 10 Mart 2026 Salı gününden itibaren Ahmet Gücüyener Caddesi üzerinde hizmet vermeye başlayacağı bildirildi. Keşan Belediyesi tarafından pazar yerinin yeni konumunda düzenli ve güvenli bir şekilde kurulabilmesi amacıyla gerekli hazırlık çalışmalarının yürütüldüğü belirtildi. Bu kapsamda, Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından tezgâhların kurulacağı alanlarda düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi.
Tezgah alanları işaretlendi
Keşan Belediyesi ve esnaf odaları tarafından yürütülen hazırlık çalışmaları çerçevesinde, pazarcı esnafının tezgâhlarını düzenli bir şekilde kurabilmesi için cadde üzerinde gerekli işaretleme ve çizgi çalışmaları tamamlandı. Böylece hem esnafın faaliyetlerini daha düzenli bir ortamda sürdürebilmesi hem de vatandaşların pazardan daha rahat ve güvenli şekilde faydalanabilmesi hedeflendi.
Haber MERKEZİ
Minibüslerden “TOKİ” ve “Emniyet Müdürlüğü” düzenlemesi…
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127326 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
83679 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53185 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37668 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26041 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.