Keşan Sosyal Hizmet Merkezi tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle kadın çalışanlara eğitim verildi.
22 Kasım 2023 tarihinde, saat 14.00’te Keşan’daki bir tekstil fabrikasında çalışan kadılara yönelik düzenlenen eğitimde; kadına yönelik şiddetin boyutları ve türleri, şiddetin doğurduğu sonuçlar ve şiddet gören kadının başvurabileceği kurum ve kuruluşlar hakkında bilgilendirme yapıldı. Eğitimdeki amacın; bugüne dikkati çekip kadına şiddetin farkına varılması ve önlenmesi olduğu belirtildi. Eğitimin sunumu; Keşan Sosyal Hizmet Merkezi’nde görevli Psikolog İrem Kurtuluş, Sosyal Çalışmacı Anıl Kavraz ve Sosyal Çalışmacı Veli Emre Yiğit tarafından gerçekleştirildi.
Haber MERKEZİ
18,61 gram uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
128410 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84783 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
54265 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38437 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26815 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.