AK Parti’nin 4. Olağanüstü Kongresi’ne katılmak üzere Ankara’ya giden AK Parti İpsala İlçe Başkanı Mahmut Tekin, Sağlık Bakan Yardımcısı Kürşat Kırbıyık’ı, makamında ziyaret etti.
Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz, önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş ile birlikte Kırbıyık’ı ,ziyaret eden Tekin, İpsala Devlet Hastanesi’nin doktor, hemşire ve ultrason cihazı ihtiyacını dile getirdi. Tekin konu ile ilgili olarak “Ankara’da bir dizi temaslarda bulunduk. Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Kürşat Kırbıyık‘ı, makamında ziyaret ederek İpsala Devlet Hastanemizin doktor, hemşire ve ultrason cihazı sözünü aldık. Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Kürşat Kırbıyık’a, heyetimiz gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür ederim. Doktor, hemşire atamaları ve ultrason cihazının güzel İpsala’ma hayırlı olmasını dilerim.” dedi.
“TOKİ konutları için ihale yapılacak”
Sağlık Bakan Yardımcısı Kürşat Kırbıyık, AK Parti Edirne Milletvekili Dr.Fatma Aksal ve İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı, ziyaret eden İpsala heyeti TOKİ’nin kurası çekilen konutların son durumu için TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’ü de ziyaret ettiler. Mahmut Tekin, “TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’ü, ziyaret ederek İpsala, Esetçe ve Yenikarpuzlu beldelerimize yapılacak olan TOKİ konutlarının akıbetini sorduk. Baştürk, bizlere Edirne’deki TOKİ konutlarının ihalesinin kısa sürede yapılacağı müjdesini verdi. Bu gelişmeyi sizlerle paylaşıyor, İpsala merkez, Esetçe ve Yenikarpuzlu beldelerine yapılacak olan konutların hayırlı olmasını diliyoruz. İpsala heyetine gösterdiği ilgi nedeniyle TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’e, ilgisi ve samimiyeti için teşekkür ederiz.” dedi.
Haber MERKEZİ
Keşan’daki ilk beyin tümörü ameliyatı Özel Keşan Hastanesi’nde gerçekleştirildi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.