AK Parti Keşan Gençlik Kolları’nın, 17 Kasım 2024 Pazar günü gerçekleştirilen 7. olağan kongresinde, İsa Vural başkanlığındaki yönetim göreve getirildi.
Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Derviş Günday Eğitim Salonu’nda, saat 18.00 sıralarında başlayan AK Parti Keşan Gençlik Kolları’nın 7. olağan kongresine; AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Beyendik Belediye Başkanı Ferat Gülver, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Savaş Pekdemir ile partililer katıldı.
Vural: “Cumhuriyetimizin yeni yüzyılını anlamak isteyen başka yere değil, gelsin şu salondaki AK Gençliğe baksın!”
Katılımcıların konuşmalarını yaptığı genel kurulda söz alan İsa Vural, sözlerinin başında, ebediyete intikal eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitleri ve elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden geçmiş dönem AK Parti Keşan Gençlik Kolları Başkanı Burak Akça’yı rahmetle yad etiğini söyledi. Sözlerinin devamında, gençlerin, bu aziz vatanın geleceği olduğunu kaydeden Vural, “Dolayısıyla gelecek adına şimdiden üstlendiğimiz bu sorumluluk çok önemlidir. Ülkemizin müreffeh yarınlara ulaşabilmesi için ferdi olarak bu taşın altına sadece elimizi değil yüreğimizi de koymalıyız. Bunun için bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi ‘gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz!’ Bizler, AK Parti’li olmanın AK Parti’de genç olmanın gururunu nasıl yüreğimizde hissediyorsak yine AK Parti’de genç olmanın sorumluluğunu ve vebalini yüreğimizin en derinliklerinde hissetmeliyiz. Biliyoruz ki mensubu olduğumuz bu hareket tüm dünya mazlumlarının, alem-i İslam’ın son umududur. Türkiye’nin ve milletimizin geleceğini görmek isteyen, başka yere değil gelsin şu salondaki ak gençliğe baksın! Cumhuriyetimizin yeni yüzyılını anlamak isteyen başka yere değil, gelsin şu salondaki AK Gençliğe baksın! Rabbime bize Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider ve böyle şuurlu bir gençlikle yol yürüme imkanı verdiği için hamd ediyor, şükrediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve muhabbetimizi daim etsin! Bizler, Keşan Gençlik Kolları olarak Keşan’ımızdaki genç kardeşlerimize spordan- sanata, eğitimden- kültüre bir çok alanda faaliyet gerçekleştirdik.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste ile gerçekleştirilen seçimde, İsa Vural başkanlığındaki yönetim göreve getirildi.
AK Parti Keşan Gençlik Kolları yönetimi…
İsa Vural başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor; Tayfun Örs, Hüseyin Borazan, Merve Bayram, Eylül Meriç, Seren Şarkaya, İrem Baltacı, Gizem Yeşil, Raşit Yılmaz, Yasin Bozdemir, Hayati Anılmış, Fırat Bayar, Utku İhsan Zeydan, Nihat Can Kuşku, Şahin Kenar, Ali Yalvuç, Ömer Özkan, Fırat Baldız, Metin Can Şemin, Özgür Şaş, Emir Gökçe Daniş, Ozan Dalgıç, Soner Taviş, Hasan Borazan, Baran Yıldırım, Kadir Yaman, Kadir Yolcu, Mert Yanıt, Emre Örs, Osman Bayram.
Haber: İlker GÜREL
Hayatını kaybeden Keşanlı hemşire son yolculuğuna uğurlandı
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
128393 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84767 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
54249 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38426 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26804 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.