AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, AK Parti’nin 23. kurulu yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı.
Kılınç, AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada; “14 Ağustos 2001’de çıkılan bu kutlu yolculukta, sayısız hizmet yenilikle ülkemize çağ atlatan partimizin 23. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Geride kalan 23 yılda pek çok başarıya imza atan AK Parti ekonomiden, sağlığa iç ve dış politikada enerjiye, tarımdan ulaşıma, turizmden insan haklarına kadar pek çok alanda devrim niteliğinde çalışmalara imza atmıştır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ idealine aynı ruh, inanç ve azimle yürümeye devam edeceğiz. Bu yüce milletin gönlünde her zaman özel yeri olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bu güne kadar partimizin değişik kademelerinde hizmette bulunmuş tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ahirete irtihal eden dava arkadaşlarıma da Rabbim’den rahmet diliyorum.” dedi.
Haber: İlker GÜREL
AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcısı Adnan Vural: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk günkü gibi çalışmaya devam edeceğiz”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.