Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası’nın merhum başkanı Mustafa Çakır döneminde Başkan Vekili olarak görev yapan Aşkın Pınar, beraberindeki bazı odası üyesi pazarcı esnafı ile 5 Temmuz 2025 Cumartesi günü kurulan halk pazarında bir araya gelerek, oda başkanlığı seçiminde usule uygun yapılmadığı iddialarını yineleyerek, “Vicdanınız rahat mı?” diye sordu.
Aşkın Pınar, Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde tezgah açan Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası üyesi olan bazı pazarcı esnafı ile birlikte, Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası’ndaki başkanlık seçimi hakkında basın açıklaması yaptı. Pınar, Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası’nda gerçekleştirilen açıklamada, Oda Başkanı Alper Karaağaç’ın, “27.06.2025 tarihinde Yönetim Kurulu üyelerimizce yapılan toplantıda Yönetim Kurulu üyelerimiz oda binasına gelip kendi rızalarıyla açık oylama yapılarak, kararlarını verip Yönetim Kurulu karar defterine ıslak imzalarını atmışlardır.” şeklindeki açıklamalarını hatırlatarak, “Karar defterinden önce kamera kayıtlarını kamuoyu ile paylaşsınlar. Benim yönetim kurulu toplantılarında 1 yıldır görmediğim yüzler dün basın açıklamasında fotoğraf vermiş. Yönetim Kurulunda 3 kişi odaya gelmeden imza attıklarına eminim. Bu da odanın kamera kayıtları ile ispatlanabilir. Kaldı ki bu toplantıyı Oda Başkan Vekili yapar. Başkan Vekili olarak ben böyle bir çağrı yapmadım. Ben Yönetim Kuruluna bir çağrı yapmadan, toplantı kararı almadan nasıl bu seçim yapılıyor? Benim olmadığım sözde bir toplantı yapıldığı söyleniyor ki toplantı yapılmıyor ve evlerden toplanan imzalar ile başkan seçiliyor. Ben kendilerine soruyorum; vicdanları rahat mı?” dedi.
“Pazaryerinde kendisini tanıyan yok”
Karaağaç’a çağrıda bulunan Aşkın Pınar, şunları söyledi; “Oda seçimine 6 ay gibi bir süre var. Madem ki başkanlık yapmak istiyor, bu süre zarfında oda başkanlığını hiç maaş almadan yapsın. 6 ay sonra da seçime girip kazanırsa tebrik ederiz. Pazaryerindeki esnafımız, ne pazarcı esnafı ne de bakkal olmadığı için kendisini kabul etmiyor. Pazaryerinde kendisini tanıyan yok.”
Haber MERKEZİ
Edirne’de bin 403 yetiştiriciye destek ödemesi yapıldı
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127674 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84028 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53532 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37918 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26292 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.