Keşan Kent Meydanı projesi içerisinde yapılacağı açıklanan Atatürk Anıtı yapım işinin ihale edildiği öğrenilirken, ihaleyi alan firmanın anıt yapım çalışmasına başladı.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ile hayata geçirilen Keşan Kent Meydanı projesi kapsamında yenileme çalışmaları devam ederken, daha önce Atatürk Anıtı’nın burada yapılacağı yönündeki açıklamalar yapılmıştı. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Trakya’nın en büyük anıtı olacağı yönünde açıklamalarda bulunarak, anıtın 40 metre uzunluğunda, 7 metre yüksekliğinde olacağını belirtmişti. Atatürk Anıtı ile ilgili olarak ihalenin yapıldığı öğrenilirken, ihaleyi alan firma çalışmalara başladı. Anıtın zemin betonunun atılmasının ardından anıtı oluşturacak mermerlerin koyulması için demirler monte ediliyor. Alt yapının tamamlanmasının ardından da mermerler monte edilip, Atatürk Anıtı hazırlanan yere koyulacak. Törenlerin de bu alanda yapılacağı bildirilmişti.
Haber MERKEZİ
Mangallar yerini sobalara bıraktı
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127503 kez okundu
2
Helvacıoğlu, çeşmelerden elde edilen gelir ve tasarruf hakkında açıklama yaptı: “Hayır çeşmelerinden 200 öğrenciye burs verilmesi hedefleniyor”
88626 kez okundu
3
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
83856 kez okundu
4
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53360 kez okundu
5
Tartışmaların odağındaki Ediz Ün partisinden istifa etti
50667 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.