1. Haberler
  2. Edirne
  3. CHP Edirne İl Başkanı  Harika Taybıllı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne’de yerel basınla buluştu

CHP Edirne İl Başkanı  Harika Taybıllı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne’de yerel basınla buluştu

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Edirne’de yerel basın kuruluşlarını ziyaret etti.

 İlk olarak Hudut Gazetesi’ni ziyaret eden Taybıllı, burada halkın haber alma hakkını savunan tüm gazetecilere kolaylıklar dilerken, Hudut Gazetesi’nin değerli çalışanlarına misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.

Ardından Edirne Yenigün Gazetesi’ne geçen Taybıllı ve ekibi, burada gerçekleştirdikleri samimi sohbetle yerel basının önemine vurgu yaptılar.

 Taybıllı, “Yerel basınımızın güçlü kalması, halkın sesi olması ve demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olarak varlığını sürdürebilmesi için dayanışmamız devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerinin finalini Ahval Gazetesi ile yapan Taybıllı, basının demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu belirtti. “Halkın doğru ve tarafsız habere ulaşmasını sağlayan, kamuoyunu bilgilendirme görevini büyük bir özveriyle yerine getiren tüm basın emekçilerine minnettarız. Basının gücü, halkın gücüdür.” dedi.

Taybıllı, basın emekçilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, herkes için kolaylıklar diledi. Haber Merkezi

CHP Edirne İl Başkanı  Harika Taybıllı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne’de yerel basınla buluştu
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter