CHP Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Gençlik Kolları Başkanı Özgür Hata ile birlikte Edirne Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Suiçmez ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında, birliğin ve Edirne’nin süt üretim kapasitesi ile süt üreticilerinin yaşadığı sıkıntılar ele alındı. Görüşmede, süt üreticilerinin karşılaştığı zorluklar ve çözüm önerileri üzerinde duruldu.
CHP Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı, iktidarlarında halkın ucuz ve güvenilir süte ulaşacağını, üreticilerin ise ürünlerini hak ettikleri değerden satacaklarını belirtti.
Taybıllı, süt üreticilerinin desteklenmesi ve sorunlarının çözülmesi için gerekli adımların atılacağını vurguladı.
Kaynak: Edirne Haber
Ağlara 13 kilo sazan balığı takıldı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.