Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın, Kent Meydanı’nda kutlanacağını belirtirken, tören ile ilgili meydanda planlama yapıldı.

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile beraberindeki bazı daire amirleri ile belediye personeli, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ile hayata geçirilen Keşan Kent Meydanı projesinde incelemelerde bulundu.
Helvacıoğlu: “Meydan, hem ilk bayram sınavını, hem de en büyük bayram sınavını verecek”

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın bu alanda kutlanacağı ve tören ile ilgili planlama yapıldığı bilgisini veren Helvacıoğlu, “Cumhuriyetimizin 100. yılını burada kutlayacağız. O yüzden, kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte bayram ile ilgili planlama yapıyoruz. Meydan, hem ilk bayram sınavını, hem de en büyük bayram sınavını verecek. Binlerce kişi bekliyoruz. Öğrencilerin, protokolün duracağı alanı belirliyoruz. Atatürk Anıtı da bayrama yetişecek.” dedi.
Haber: İlker GÜREL
“Nalbur Çarşı”da çalışmalar yeniden başladı
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
128145 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84506 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
54005 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38244 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26612 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.