Keşanlı kadın girişimci aynı zamanda usta öğretici Gözde Makinaci, Keşan Kipa AVM Aile Kulübü’nde Keşan Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde MEB onaylı sertifikalı Dekoratif El Sanatları Ahşap Boyama Süsleme Kursu’nun hizmet vermeye başladığını söyledi.
Aile kulübünde açılan Dekoratif El Sanatları Ahşap Boyama Süsleme Kursu, kadınlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Kurs kapsamında kadınlar hem eğitim görüyor hem de birbirinden güzel eserler meydana getiriyor. Haftanın 5 günü kursa gelen kadınlar, günün stres ve sıkıntısını ahşap üzerine yaptıkları desenleri boyayarak atıyorlar.
“Kadınlarımız kursumuza yoğun ilgi gösteriyor”
Kurs ile ilgili bilgilendirmede bulunan Gözde Makinaci “Aile Merkezimizde açılan Dekoratif el sanatları ahşap boyama süsleme kursuna çok sayıda kursiyerimiz katılıyor. Kursumuza talep gün geçtikçe artıyor. Haftanın 5 günü olmak üzere kursiyerlerimize eğitim veriyoruz. Kursiyerlerimize; dekoratif ahşap boyama teknikleri, süsleme tekniklerini öğretiyoruz. Kadınlarımız, kursumuza yoğun ilgi gösteriyor. Evdeki boş zamanlarını gelip burada değerlendirerek hem meslek sahibi oluyor. Bunun yanında günün stres ve sıkıntısını gelip burada bir şeyler yaparak atıyorlar. Kursiyerlerimiz burada aile ortamı içerisinde hoş ve güzel vakit geçiriyorlar. Bizler de eğitmenler olarak kursiyerlerimize elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Kursumuza katılmak isteyen tüm kadınlarımızı da bekliyoruz.” dedi.
Haber MERKEZİ
489 milyon TL’lik yatırım bütçesinin 53 milyon TL’si Keşan’a…
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.