Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, ehliyetlerini yenilemeyen sürücülere hatırlatmada bulundu.
Demirkan, eski ehliyetlerin yenileriyle değiştirilmesi için son tarihin 31 Aralık 2024 olarak belirlendiğini hatırlatarak, “Eski ehliyetlerin yenisiyle değiştirilmesi için sağlık raporu alıp gerekli harçlar yatırıldıktan sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüklerimizden randevu alarak kısa sürede yeni ehliyet, verilen adrese kargolanıyor. Yani ehliyet yenileme işlemleri için belirlenen son tarih 31 Aralık 2024’tür. Yenilenmeyen sürücü belgeleri geçersiz sayılacak ve sürücülere 2025 yılından itibaren idari para cezası verilecek.” dedi.
Haber: İlker GÜREL
Boztepe Köyü Çevre Platformu Sözcüsü Ali Karakaş: “Boztepe kazandı”
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
126552 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
82898 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
52425 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37195 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
25571 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.