Keşan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Demirkan, Karayolları Trafik Yönetmeliğinde yapılan değişikliğin Resmi Gazete’de yayınlandığını belirterek, traktör, bisiklet ve motosiklet sürücülerini uyardı.
Demirkan, yönetmelik değişikliği ile araç tescil yönetmeliğinde
bulunan hükümlerin Karayolları Trafik Yönetmeliği’nden çıkartıldığı bilgisini paylaşırken, şu konulara dikkat çekti; “Bisiklet, elektrikli bisiklet, motorlu bisiklet, motosiklet ve 1/1/2001 tarihinden sonra üretilen T3 kategorisinde bulunan traktörlerde sürücülerin koruma başlığı ve koruma gözlüğü yolcuların ise koruma başlığı takmaları ve bağlamaları, Motosiklet sürücülerinin ve taşınmaları halinde yolcuların koruyucu eldiven takmaları zorunluluğu getirilmiştir” dedi.
Haber: İlker GÜREL
Mehmet Güneş Yılmaz Enez’in sahil köyleri ile ilgili raporu sundu: “Enez’in sahil köylerinde imar planı bekleyişi sürüyor”
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
126552 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
82898 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
52425 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37195 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
25571 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.