Edirne İl Özel İdaresi’ne ait olduğu belirtilen resmi plakalı çakıl yüklü kamyonlar ile ilgili yapılan eleştiride, Gökçetepe istikametine giderken kasalarından döktükleri çakıllar ile bir yol daha yapılacağı belirtiliyor.
Sazlıdere Köyü güzergahında yapılan yol çalışmalarına kum ve çakıl taşıyan Edirne İl Özel İdaresi’ne ait olduğu iddia edilen resmi plakalı kamyonların, kasalarından yola çakıl döküldüğünü görenler durumu cep telefonlarına kaydetti. Keşan’dan başlayan dökülme işleminin, varış yerine kadar devam ettiğini belirten sürücüler, bu durumun hem trafik güvenliğini tehlikeye attığını, hem de dökülen çakılların başka bir yol çalışmasında kullanılabileceğini söyledi.
Bakımları yapılmıyor mu?
Kamyonların kasalarından yola dökülen çakılların ek masraf olduğu yönünde de görüş bildiren vatandaşlar, kamyonların bakımdan geçip geçmediğini sorarken, sivil plakalı araçlardan böyle bir olayın yaşanması durumunda cezai işlem uygulanacağını ifade ederek, kamyonların bakımlardan geçmesi gerektiğini söyledi.
Haber MERKEZİ
Yapılan zamları eleştiren Köseler Filistin meselesinin çözümüne dikkat çekti
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127870 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84225 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53728 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38050 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26424 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.