$%
€%
£%
6.760,48%-0,15
11.056,00%-0,08
44.048,00%-0,08
4.405,57%-0,07
%
฿%
Ł%
Ξ%
%
$%
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret eden Edirne heyeti, bölgedeki hayvan sayısını artıracak proje hakkında sunum yaptı.
Edirne Valisi Yunus Sezer, AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, Edirne Tarım ve Orman İl Müdürü Atilla Bayazıt, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk’ten oluşan heyet, geçtiğimiz gün Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret etti. Ziyarette, Edirne’deki tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Bayazıt, gerçekleştirilen ziyarette bölgenin hayvancılık konusunda avantajlı yanlarını ortaya koyan, damızlık hayvan sayısını artırmaya yönelik hazırlanan projenin sunumunu gerçekleştirdi.
Haber: İlker GÜREL
Sedat Balcılar: “Herkes hesabını iyi yapsın”
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
129080 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
85470 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
54928 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38866 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
27245 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.