Uzunköprü’de 31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Belediye Başkanı seçilen ve 23 Temmuz 2024 tarihinde partisinden istifa ettiğini kamuoyu ile paylaşan Ediz Martin’in bugün CHP’ye geçmesi bekleniyor.
57 gündür bağımsız belediye başkanı olarak görevini sürdüren Ediz Martin’in yarın CHP’ye geçeceğini Uzunköprü CHP İlçe Başkanı Turgut Özgüç duyurdu. Başkan Martin’in CHP’ye geçeceği konuşulsa da bugüne kadar Martin ve CHP Kanadından bugüne kadar resmi olarak açıklama yapılmadı. Uzunköprü Bağımsız Belediye Başkanı Ediz Martin’in 19 Eylül 2024 Perşembe günü CHP İlçe binasından CHP rozeti takılarak partiye katılacağını duyurdu. Uzunköprü CHP İlçe başkanı Turgut Özgüç, yaptığı duyuruda şu sözlere yer verdi: “17 Eylül 2024 tarihinde CHP Uzunköprü ilçe Başkanlığı WhatsApp grubundan yaptığı paylaşımla, ‘Değerli arkadaşlar. 19 Eylül 2024 Perşembe (Yarın) saat 13.00′ da, Parti binamızda, Belediye Başkanı Ediz Martin Cumhuriyet Halk Partisi üye ve rozet töreni vardır. İl Başkanımız Harika Taybıllı ile İl Yönetimi de törene katılacaklardır.’’ diye ifade edildi.
Haber: Edirne Gazetesi
Keşan ve İpsala’da elektrik kesintisi yapılacak
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127698 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84051 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53555 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37936 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26309 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.