Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle dün, “Kadına EL KAL-KA-MAZ!” başlıklı bilgilendirici broşür dağıttı.
Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, dün Keşan Kent Konseyi tarafından, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle gerçekleştirilen yürüyüş öncesinde ve sonrasında, kadına karşı şiddetin bir insanlık suçu olduğu konusunda bilgilendirici broşür dağıttı. Broşürde, “Kadına EL- KAL-KA-MAZ!” başlığı altında kadına uygulanacak şiddetin kanunlar karşısındaki yaptırımları ve psikolojik boyutlar hakkında detaylı bilgilere yer verildi. Öte yandan, şiddet mağduru ve tanıklarının başvurabileceği yerler ve uygulamalar da tanıtıldı.
Haber / FOTO: İlker GÜREL
Keşan Dost Veteranlar zorlu deplasmandan 3 puan aldı
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
128171 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84533 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
54032 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38265 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26635 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.