Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın’ın, geçtiğimiz gün Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne görevlendirildiği öğrenildi.
Edirne İl Emniyet Müdür Yardımcısı iken 2023 yılının Eylül ayında Keşan İlçe Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın’ın, geçtiğimiz gün Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’ne görevlendirildiği öğrenildi.
Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ise Edirne İl Emniyet Şube Müdürü Serkan Arpak’ın atandığı öğrenildi. Mustafa Yalçın’ın Silah ve Koruma Şube Müdürlüğü’ne görevlendirildiği de edinilen bilgiler arasında. Keşan’a atanan Edirne İl Emniyet Şube Müdürü Serkan Arpak’ın, en kısa sürede görevine başlaması bekleniyor.
Haber MERKEZİ
CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Balkanlı “Şap hastalığını” sordu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.