Enez Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri, “Hamsi Avcılığında Kota ve Üretim Planlamasının Uygulanmasına ilişkin Talimatlar” kapsamında kontrollerde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde “Hamsi Avcılığında Kota ve Üretim Planlamasının Uygulanmasına ilişkin Talimatlar” kapsamında, Enez Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü su ürünleri kontrol görevlileri tarafından Enez Balıkçı Barınağı’nda mesai gözetmeden kontrol ve denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimler ile ilgili olarak “Kotaya tabi hamsi için e- seyir defteri kontrolleri ve nakil belgesi düzenlemesi prosedürleri titizlikle inceleniyor. Kontrol ve denetimlerimizde 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında balık boy ölçümü ve yasak tür kontrolleri yapılmış olup; ilgili kanun ve mevzuatlar hakkında kontrol görevlilerimizce balıkçılara gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.” ifadelerine yer verildi.
Haber: İlker GÜREL
Üst araması yapılan 2 şüpheliden uyuşturucu çıktı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.