İran’ın başkenti Tahran’da gerçekleştirilen suikast ile öldürülen Hamas’ın siyasi lideri İsmail Haniye için Türkiye’de 1 günlük milli yas ilan edilerek bayraklar yarıya indirildi.
1 günlük milli yas ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Filistin Davasına olan desteğimizi ve Filistinli kardeşlerimizle dayanışmamızı göstermek amacıyla, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye’nin şehadeti sebebiyle, yarın (2 Ağustos Cuma) 1 günlük millî yas ilan edilmiştir. İsmail Heniye ve tüm Filistinli şehitleri rahmetle yâd ediyor, şahsım ve Milletim adına Filistin halkına başsağlığı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
Haber MERKEZİ
Emniyetin drone ile yaptığı denetimde 21 sürücüye ceza kesildi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.