Tedavi için Keşan Devlet Hastanesi’ne giden bazı hastalar ve hasta yakınları, sedye asansörünün yanı sıra klimaların da çalışmadığını iddia ederek, yetkilileri göreve davet etti.
Yakınlarını, tedavi ettirmek için Keşan Devlet Hastanesi’ne giden bazı hasta yakınları, gazetemize ulaşarak,
hastanedeki sedye asansörlerinin yanı sıra yaz mevsimi gelmesine rağmen klimaların çalışmadığını iddia ederek, hastaların tedavi sürecinde güçlük çektiğinden yakındı. Asansörlerin çalışmaması nedeniyle hastaların bulundukları katlardan başka bir kata hareket edemediğini belirten hasta yakınları, klimaların da çalışmadığı iddiasında bulunarak, yetkilileri bu yaz aylarında hastaların daha kolay tedavi olabilmelerine olanak sağlamaları için eksikliklerin giderilmesini istedi.
Haber MERKEZİ
2 köye daha yangın söndürme tankeri teslim edildi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.