Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olarak açıklanmasının ardından vatandaşların “Resmi daireler açık mı?” sorulara cevap, Keşan Kaymakamlığı’ndan geldi.
Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olarak açıklamasının ardından çok sayıda vatandaşın kafası karıştı. Birbirlerine, bankalar başta olmak üzere resmi dairelerin açık olup olmadığı ile ilgili sorular soran vatandaşların bu sorularına Keşan Kaymakamlığı’ndan adeta cevap niteliğinde bir duyuru yapıldı.
“Asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla…”
Kaymakamlıktan yapılan “İdari izin” başlıklı duyuruda, “Ramazan Bayramı’nın 29 Mart 2025 Cumartesi günü saat 13.00’te başlayıp 1 Nisan 2025 Salı günü sona ermesi sebebiyle; kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanların 2-4 Nisan 2025 tarihlerinde idari izinli sayılmalarının Sayın Cumhurbaşkanımızca uygun görüldüğü Bakanlığımızın ilgi yazısı ile bildirilmiş olup, gerekli hassasiyetin gösterilmesi ve herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi hususunda; Bilgi ve gereğini rica ederim.” denildi.
Haber: İlker GÜREL
Demirkan bayram tatiline çıkacakları uyardı: “Hız limitlerine uyup emniyet kemerlerinizi takın”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.