Paşayiğit Caddesi’ndeki bir aydınlatma direğine bağlanan ipe takılan kamyonet, vatandaşların uyarısı sonrasında dururken, aydınlatma direği yamuldu.
İddiaya göre; Paşayiğit Caddesi üzerinden Keşan Meslek Yüksekokulu istikametine giden kamyonet, Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü karşısında bulunan aydınlatma direğine bağlanan pazarcı esnafına ait ipe takıldı. Direğin yamulduğunu gören çevredeki vatandaşlar, bağırarak kamyonet şoförünü uyardı. Yamulan direk ve direğe bağlı yılbaşı süsleri şans eseri devrilmezken, olayda can kaybı yaşanmadı. Olay yerine gelen Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri direkle ilgili önlem alırken, zabıta ekipleri de tutanak tuttu.
Haber MERKEZİ
Keşanspor ilk yarıyı 12. sırada tamamladı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.