Keşanlı İş İnsanı ve Gündem Saros Gazetesi Kurucusu Mehmet Emin Meriç’in geleneksel hale gelen iftarı, dün Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde verildi.
Mehmet Emin Meriç’in geçen yıllardaki Ramazan aylarında düzenlediği iftarlar bu yıl da devam etti. Geçtiğimiz gün Kılıçköy’de gerçekleştirilen iftarın ardından, dün de Keşan merkezdeki Aşağı Zaferiye Mahallesi’nde iftar düzenlendi. İftara; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP K) Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır, CHP’nin Keşan Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Yönetim Kurulu Başkanı ve Umat Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. (UMAT) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, muhtarlar, siyasi partilerin ve STK’ların temsilcileri, banka temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. İftar, okunan yemek duasının ardından sona erdi. İftara katılan vatandaşlar, Mehmet Emin Meriç‘e teşekkür etti.
Haber / FOTO: İlker GÜREL
DSP, Keşan’da Mehmet Özcan’a destek verecek
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.