İYİ Parti Edirne İl Başkanı Hasan Hakan Şahin, önceki akşam açıklanan asgari ücret ile ilgili AK Parti iktidarına tepki gösterdi.
Hasan Hakan Şahin, 24 Aralık 2024 Salı akşam saatlerinde toplanan Asgari Ücret Belirleme Komisyonu toplantısının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın 2025 yılı için belirlenen asgari ücretin 22 bin 104 TL olduğunu açıklamasıyla ilgili değerlendirme yaptı.
Asgari ücret ile ilgili tepkisini sosyal medya hesabından paylaşan Şahin, “22.104₺ olarak açıklanan asgari ücretin kabul edilebilir bir tarafı yoktur! Memurun, emeklinin, işçinin, çiftçinin alın terini hakkıyla ödemek zorundasınız! AKP ve ortaklarının tüm politikaları artık bir anlam ifade etmemektedir. Asgari ücretle çalışan tüm vatandaşlarımız bir kez daha bilerek ve isteyerek sefalete mahkum edilmiştir.” ifadelerine yer verdi.
Haber MERKEZİ
AK Parti heyeti tarım ve hayvancılık ile ilgili ziyaretlerde bulundu
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127964 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84322 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53823 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38107 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26480 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.