Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele kapsamında bilgilendirme ve KADES uygulamasının tanıtım faaliyetlerine devam ediyor.
İpsala İlçe Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde bulunan tekstil fabrikasında çalışan kadınlara 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında broşür dağıtırken, aile içi şiddetin önlenmesi ile KADES mobil uygulamasının tanıtımını gerçekleştirdi.
Haber: Haber MERKEZİ
Tunca nehri bataklığa döndü
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127683 kez okundu
2
Helvacıoğlu, çeşmelerden elde edilen gelir ve tasarruf hakkında açıklama yaptı: “Hayır çeşmelerinden 200 öğrenciye burs verilmesi hedefleniyor”
88823 kez okundu
3
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84035 kez okundu
4
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53540 kez okundu
5
Küçükdoğanca Kavşağı’nda feci kaza
47927 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.