Keşan Belediyesi eliyle yol ve kaldırım çalışmalarını yapıldığı Paşayiğit Caddesi’nde, işyerlerinin girişleri, kaldırımdan aşağı kalınca işyerlerini su bastı.
Keşan Belediyesi tarafından, Paşayiğit Caddesi’nde yol ve kaldırım çalışmaları yapıldığı sırada, Ali Paşa Halk Çarşısı bölümündeki kaldırım seviyesinin yükseltilmesi bazı esnaflardan eleştiri almıştı. Esnafların bu durumda işyerlerini su basabileceği yönündeki görüşlerini iletmesine rağmen kaldırım seviyesinde bir düşüş yapılmayarak işin tamamlandığı belirtilirken, geçtiğimiz gün yağan yağmur nedeniyle bazı işyerlerine yağmur suyu girdi. İşyeri giriş kapısının, kaldırım seviyesinden düşük olduğu işyerleri sahipleri, kendilerince bir önlem alsa da, suyun işyerlerine girmesini engelleyemedi. Şimdi, Keşan Belediyesi’nin bu konuda bir çalışma yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

Haber: Haber MERKEZİ
Ağzını bağladıkları çuval içerisinde barınağa attılar
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127948 kez okundu
2
Helvacıoğlu, çeşmelerden elde edilen gelir ve tasarruf hakkında açıklama yaptı: “Hayır çeşmelerinden 200 öğrenciye burs verilmesi hedefleniyor”
89120 kez okundu
3
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84306 kez okundu
4
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53807 kez okundu
5
Küçükdoğanca Kavşağı’nda feci kaza
48222 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.