Keşan Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası’na bağlı Keşan Belediyesi Personel Limited Şirketi işçileri arasındaki toplu sözleşme imzalandı.
Saat 14.30 sıralarında Keşan Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen imza törenine; Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, DİSK Trakya Şube Başkanı Caner Makasçı, DİSK Trakya Şube Sekreteri Barış Güne, DİSK Trakya Şube Saymanı Kamil Tunca, Keşan Belediyesi İş Yeri Temsilcileri Ersin Gündoğdu, Ertan Kara ve Raif Gülgün katıldı.
Makasçı: “İşçi arkadaşlarımızı enflasyona ezdirmedik”
İmzalanan sözleşmeyle ilgili konuşan DİSK Trakya Şube Başkanı Caner Makasçı, “Keşan Belediyesi Personel Limited Şirketi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında 1 yıllık toplu iş sözleşmesi imzaladık. Geçtiğimiz dönemlerde sözleşme süreci uzuyordu ama bu dönemde iki toplantıda, sözleşmeyi tamamladık. İlk toplantıda idari maddeleri tamamladık. İkinci toplantıda ise, ücret kısmı görüşüldü. Ücret kısmında ise, hedeflediğimiz noktaya geldik. İşçi arkadaşlarımızı enflasyona ezdirmedik. İlk 6 ay için %30, ikinci 6 ay için enflasyon artı %4 ilave edilecek. Sözleşme, Keşan Belediyesi’ne ve DİSK Genel İş Sendikamıza hayırlı olsun.” dedi.
Özcan: “Sözleşme tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun”
Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan da, “Sözleşmenin tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diyerek, şunları söyledi: “1 yıllık toplu iş sözleşmesi yaptık. Sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum. Hem biz, hem çalışanlarımız sözleşmeden memnun olurlar. Yetkili arkadaşlarla birebir görüştük. Biz, emekten yana bir partiyiz. İşçi sendikamızda bunu bildikleri için orta bir rakam üzerinde mutabık kaldık. Her iki tarafın anlayışıyla imzalarımızı attık. Tüm çalışanlarımıza tekrardan hayırlı olmasını diliyorum.”
Konuşmaların ardından toplantı sona erdi.
Haber MERKEZİ
CHP Edirne Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Özgür Hata seçildi
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127709 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84063 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53566 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37946 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26320 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.