Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, oda üyesi esnafların, gelen tüm zamlara direnecek gücü kalmadığını söyledi.
Çakmak, odaya üye tüm mesleklere gelen kira, elektrik, su, doğal gaz, Bağ-kur primleri, vergiler ve her türlü giderler karşısında dayanacak gücü kalmadığını söylediği esnafların fiyat tarifelerinin yenilenmesi için odaya müracaat ettiğini dile getirerek, “Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Odamız Yönetim Kurulumuz gelen tarife taleplerini değerlendirdi. Odamız Yönetim Kurulu, 1 yıla yakın zamandır tarifeleri yenilenmemiş olan esnaflarımızın taleplerini uygun gördü. Esnaflarımızın talepleri incelenip, Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğimize yazılı alarak ilettik. Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğimizin 14.02.2024 günü Yönetim Kurulu toplantısında yeni fiyat tarifeleri kararı alınmıştır. Fiyat tarifeleri yenilenen Keşan kahveci, köy kahveci, lokantacı, köfteci, ciğerci, satıret, kebapçı, dönerci, pideci, kokoreççi, börekçi, pastaneci, kafeteryacı, internet kafeci tarifeleri yenilenmiş olarak 27.02.2024 günü odamızdan dağıtımına başlanmıştır. Tüm esnaflarımız meslekleri ile ilgili yeni fiyat tarifelerini odamızdan alıp, kanunen 2024 yılı geçerli talimatına göre iş yerlerine masalarının ve müşterilerinin göreceği şekilde camlarına asmak zorundadırlar.” dedi.
Haber MERKEZİ
AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, ihalesi yapılan TOKİ ile ilgili açıklama yaptı: “Keşan’ımıza hayırlı olsun”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.