1. Haberler
  2. Edirne
  3. Melek için açılan sergide “destek” çağrısı…

Melek için açılan sergide “destek” çağrısı…

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-2 hastalığı ile mücadele eden 8 yaşındaki Şaduman Melek Çoruh’un sağlığına kavuşmasına destek olabilmek için Cumhuriyet Meydanı’nda sergi açıldı.

Sağlığına kavuşmak için başlatılan kampanya ile yardım bekleyen Keşan’lı Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-2 hastalığı ile mücadele eden 8 yaşındaki Şaduman Melek Çoruh’un sağlığına kavuşması adına başlatılan yardım kampanyaları devam ediyor. Bu anlamda Melek için 13 Aralık 2025 Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda sergi açıldı. Sergide, Keşan Halk Eğitimi Merkezi’nin usta öğreticileri de tarafından hazırlanan el emeği ürünleri satıldı. Sergiye, vatandaşların yanı sıra Keşan Kaymakamı Aziz Mercan da katılım sağlayarak destek oldu.

Mercan, yapılacak desteklerin önemine dikkat çekti

Kaymakam Aziz Mercan, etkinlik kapsamında kurulan “Melek İçin Bağış Standı”nı ziyaret ederek Melek ile bir araya geldi. Kaymakam Mercan, yapılacak desteklerin önemini bir kez daha vurguladı. Etkinlikle ilgili paylaşımda bulunan Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sercan Kemik de “SMA Tip 2 hastası 3. sınıf öğrencimiz Şaduman Melek Çoruh için sahadaydık. Destekleriyle katkı sunan kıymetli usta öğreticilerimize, müzikleriyle etkinliğe renk katan müzik öğretmenlerimize, kukla tiyatrosu ile Melek’e moral olan Engin Bey’e, en başından beri kampanyaya gönülden destek veren Meltem ve Ahmet Özkaya çiftine, katılım sağlayan Keşan Belediye Meclis Üyesi sayın Zafer Tınmaz’a ve bağışlarıyla destek olan Keşan halkına şükranlarımızı sunuyoruz. Birlikte daha güçlüyüz; Melek için umut olmaya devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşlar da destek çağrısında bulundu

Sergide gerçekleştirilen etkinliklere katılarak Melek’e destek olan vatandaşlar da, tüm Keşan halkı destek vermeye davet etti. En küçük bir desteğin dahi son derece önemli olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, Melek’in de arkadaşları ile okuluna gitmesi için yetkililere de destek çağrısı yaptı.

Haber MERKEZİ

Melek için açılan sergide “destek” çağrısı…
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter