1. Haberler
  2. Edirne
  3. Milletvekili Yazgan 104 sayfalık kitap ile faaliyetlerini anlattı

Milletvekili Yazgan 104 sayfalık kitap ile faaliyetlerini anlattı

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, “Edirne için çalışıyoruz” adını verdiği 104 sayfalık faaliyet kitabında, 2 yıllık faaliyetlerini basın mensupları ile paylaştı.

Yazgan, 104 sayfalık kuşe kağıda basılı “Edirne için çalışıyoruz” adlı faaliyet kitabında, 2 yılda yaptıklarına yer verdi. Faaliyet kitabında, 2 yılda yaptığı faaliyetlerin fotoğraflarına yer veren Ahmet Baran Yazgan, “Rakamlarla 2 yıl!” bölümünde, 65 yazılı soru önergesi, 5 imzası bulunan kanun teklifi, 24 TBMM konuşması, 252 imzası bulunan meclis araştırma önergesi, 2 bin 119 basında yer alan haber sayısının yer aldığı bilgisini paylaştı.

“Yerelde halkın nabzını tutan, kentin sorunlarını gündeme taşıyan ve çözüm arayışında yol gösteren yerel basının gücüne inanıyoruz”

Yazgan, gazetemize ulaştırdığı faaliyet kitabı ile birlikte gönderdiği yazıda ise şu ifadelere yer verdi; “Demokrasinin en önemli güvencesi özgür basındır. Halkın haber alma hakkını savunmak, gerçeği yazmak ve kamuoyunu bilgilendirmek, bugün Türkiye’de her zamankinden daha zor ama bir o kadar da kıymetlidir. Ekonomik baskılara, ilan kısıtlamalarına, sansüre ve siyasi müdahalelere rağmen kalemini eğmeden çalışan siz değerli yerel basın temsilcileri, bu ülkenin gerçek vicdanısınız. Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili olarak, halkın sesi olma sorumluluğuyla yürüttüğümüz çalışmaları içeren ‘Edirne için çalışıyoruz’ adlı faaliyet kitabımızı sizlerle paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Bu kitap, yalnızca bir dönemin faaliyet raporu değil; aynı zamanda halktan aldığımız görevi, yine halka hesap vererek yerine getirme kararlılığımızın bir ifadesidir. Yerelde halkın nabzını tutan, kentin sorunlarını gündeme taşıyan ve çözüm arayışında yol gösteren yerel basının gücüne inanıyoruz. Basın özgürlüğünün olmadığı bir ülkede demokrasiden söz edilemez; çünkü özgür basın, özgür toplumun temelidir. Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında, halkın iktidarını kurma yürüyüşümüzde; gerçeğin, emeğin ve dayanışmanın sesi olan sizlerle yan yana olmaktan onur duyuyorum. Kaleminiz güçlü, sesiniz gür, yolunuz açık olsun.”

Haber MERKEZİ

Milletvekili Yazgan 104 sayfalık kitap ile faaliyetlerini anlattı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter