47,1286$% 0.03
54,0261€% -0.11
63,6464£% -0.11
6.022,34%0,01
9.901,00%-0,02
39.441,00%-0,02
3.975,97%0,00
14.251,29%1,22
฿%
Ł%
Ξ%
%
$%
Geçtiğimiz gün evinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılsa da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası Başkanı Mustafa Çakır, dün yüzlerce seveninin katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.
Cumhuriyet Halk Partisi Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır’ın da babası olan, Keşan Sebze Bakkal ve Manavlar Odası Başkanı Mustafa Çakır, önceki gün öğle saatlerinde evinde geçirdiği ani rahatsızlık sonucu Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çakır, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mustafa Çakır’ın vefat haberi, sevenleri ve Keşan’daki esnaf çevreleri tarafından üzüntüyle karşılandı.
Çakır’ın cenazesi, dün öğle namazına müteakiben Karaağaç Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Cenaze törenine; CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın ve Keşan Belediye Başkan Vekili Rasim Ergene, Keşan’da bulunan esnaf odaların başkanları, STK’lar, esnaflar, siyasi partilerin başkan ve temsilcileri ile çok sayıda seveni katıldı. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına, sabır ve başsağlığı dileriz.
Haber: Haber MERKEZİ
Yayla sahiline yapılan seferler de arttı
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
128876 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
85249 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
54725 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38759 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
27131 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.