Beyendik Beldesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrencileri taşıyan minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilirken, minibüsteki 26 öğrenci ve sürücü yaralandı.
İddiaya göre; Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nde eğitim gören 9 ile 12. sınıf öğrencilerinden oluşan toplam 26 öğrenciyi taşıyan T.D. (59) yönetimindeki 22 RF 775 plakalı minibüs, Beyendik Kavşağı’nı dönüp Keşan istikametine gittiği sırada, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi.
Yan yatan minibüste, 26 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Aileler telaşla çocuklarını aradı
Yaralı öğrencilerden bazıları olay yerine gelen ambulanslar, bazıları ise özel araçlar ile Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza haberini alır almaz olay yerine gelen aileler, çocuklarını görmek isteyerek, sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalıştı.
Keşan kaymakamı Cemalettin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Gökhan Çam, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz da kaza yerine gelerek öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı.
Haber MERKEZİ
T.C.KEŞAN 2. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ’NDEN KAMULAŞTIRMA İLANI
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.