Yıkımı başlanan Anafartalar İlkokulu bahçesinde bulunan çukurun tehlike yarattığına dikkat çeken vatandaşlar biran önce önlem alınmasını istedi.
2023 yılının Mart ayı başında, Anafartalar İlkokulu binasının bir sabah aniden depreme dayanıksız kararı verilerek boşaltılmasının ardından kısa bir süre önce başlayan yıkım işlemi şu sıralar yeniden durdu. Bahçesine girişin kolaylıkla yapılabildiği okul binasında, artık çerçeve önlemi de kalmazken, bahçede bulunan çukurun üzerinin gelişigüzel kapatılması da tepki çekti. Okul bahçesinde çocukların hala oyun oynadığına dikkat çeken vatandaşlar, bu çukurun düzgün şekilde kapatılmaması durumunda üzücü sonuçların meydana gelebileceğini söyledi. Vatandaşlar, etrafta çokça sokak hayvanın gezdiğini de belirterek, çukurun kapatılması için yetkililerin harekete geçmesini istedi.
Haber MERKEZİ
Zafer Partisi Gençlik Kolları e-Ticaret Semineri gerçekleştirdi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.