Keşan Belediye Meclisi’nde alınan karar ile hayata geçirilen “15 dakika” uygulaması, belirlenen caddelerde devam ederken, zabıta ekipleri, tabelalar ile “15 dakika” uyarısının yapıldığı caddelerde kurallara uymayanlara ceza kesiyor.
Keşan Belediyesi Meclisi’nin Ocak ayında gerçekleştirilen toplantısında alınan karar, dün itibarıyla uygulanmaya başlandı. İsmet İnönü Caddesi, İsmail Saraç Caddesi, Mercan Sokak ve Sebat Sokak üzerindeki yol üstü araç park alanlarında park süresi 15 dakika ile sınırlandırılması yönündeki karar doğrultusunda, Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belirtilen sokak ve caddelerde çalışmalara başlamıştı.
Önce uyarı…
Zabıta ekipleri, esnafların da talepleri doğrultusunda, belirtilen sokak ve caddelere park edilen araçların camlarına uyarı yazıları bırakıyor. Ardından yapılan kontrollerde “15 dakika” kuralına uymayan araçlar tespit edildiğinde ise ekipler, cezai işlem uyguluyor.
Haber MERKEZİ
FSM İlkokulu öğrencisi Konçe matematik ve bilim olimpiyatlarında başarı elde etti
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127609 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
83961 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53466 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37871 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26244 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.