Keşan’da Cumartesi günleri kurulan halk pazarının gıda satışı yapılan bölümündeki tezgahlarda, mevsimi olmasına rağmen az bulunan kiraz, fiyatıyla şaşırtıyor.
Enflasyon, gıda tedarik zincirindeki aksaklıklar ve son olarak yaşanan zirai donun etkisiyle meyve fiyatlarında yüksek artışlar yaşandığı belirtilirken, Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi içerisindeki alanda kurulan gıda pazarında açılan tezgahlarda, mevsimi olmasına rağmen kiraz meyvesi en az bulunan, ancak fiyatıyla rekor kıran meyvelerden biri oldu. Napolyon kirazın 400 TL’ye satıldığı pazarda, bazı etiketlerde çeribaşı kirazının fiyatı 250 TL olarak belirtildi. Vatandaşlar, bu fiyatlar karşısında kirazı karşıdan izlemek zorunda kaldı.
Haber MERKEZİ
Uzunköprü’de yağan dolu büyük ölçüde hasar verdi
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
128300 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84662 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
54159 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38357 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26728 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.