Keşan’da Cumartesi günleri kurulan halk pazarının gıda satışı yapılan bölümündeki tezgahlarda, mevsimi olmasına rağmen az bulunan kiraz, fiyatıyla şaşırtıyor.
Enflasyon, gıda tedarik zincirindeki aksaklıklar ve son olarak yaşanan zirai donun etkisiyle meyve fiyatlarında yüksek artışlar yaşandığı belirtilirken, Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi içerisindeki alanda kurulan gıda pazarında açılan tezgahlarda, mevsimi olmasına rağmen kiraz meyvesi en az bulunan, ancak fiyatıyla rekor kıran meyvelerden biri oldu. Napolyon kirazın 400 TL’ye satıldığı pazarda, bazı etiketlerde çeribaşı kirazının fiyatı 250 TL olarak belirtildi. Vatandaşlar, bu fiyatlar karşısında kirazı karşıdan izlemek zorunda kaldı.
Haber MERKEZİ
Uzunköprü’de yağan dolu büyük ölçüde hasar verdi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.