Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin “dur” ihtarına uymayarak motosikleti ile kaçan sürücü yakalanırken, plakalığında yaylı sistem olduğu tespit edilen sürücünün ehliyeti iptal edilip ceza kesildi.
İddiaya göre; Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri Büyük Cami Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Meydanı’nda yaptıkları uygulama sırasında A.Ö. yönetimindeki 22 ADF 692 plakalı motosikleti durdurmak istedi. Sürücü, motosikleti ile polisin “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Sürücü, motosikleti ile Yukarı Zaferiye Mahallesi Şehitlik Caddesi üzerinde durduruldu. Polis, motosiklette yaptığı incelemede arka plakalığın yaylı olduğunu ve elle kapatılabildiğini belirledi. A.Ö.’ye, ilgili maddelerden toplam 9 bin 136 TL idari para cezası kesilirken, stajyer ehliyeti iptal edildi. Trafikten men edilen motosiklet çekici ile otoparka çekildi.
Haber MERKEZİ
Otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127351 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
83703 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53209 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37684 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26057 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.