Kurban Bayramı’nın arife günü olan 26 Mayıs 2026 tarihinde, Keşan Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek yetiştiriciler ile bir araya geldi.
Keşan Kaymakamı Aziz Mercan, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Keşan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Olcay Karbuz, Keşan Ticaret Borsası (TB) Meclis Başkanı Kemalettin Uslu, Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Serkan Doğru, pazarı ziyaret ederek yetiştiriciler ve kurbanlık almak için pazara gelen vatandaşlar ile bir araya geldi. Ziyarette, kurbanlık satışı yapan yetiştiricilerle bayramlaşan heyet, emeklerinden dolayı yetiştiricilere teşekkür ederek hayırlı ve bereketli satışlar diledi. Ziyaret, heyetin Mezbaha’da da incelemelerde bulunmasını ardından sona erdi.
Haber: İlker GÜREL
Belediye başkanları ve CHP il eski başkanlarından “mutlak butlan” ile ilgili ortak açıklama…
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
128173 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
84535 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
54033 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
38266 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26636 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.