Edirne İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen “Mera Islah ve Amenajmanı” projesi kapsamında oluşturulan suni merada ilk biçim yapıldı.
Edirne İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen “Mera Islah ve Amenajmanı” projesi kapsamında, Süloğlu’nun Yağcılı köyünde oluşturulan suni merada ilk biçim başarıyla gerçekleştirildi. 2024 yılı içerisinde, 60 dekarlık alanda toplam 300 kilogram mera karışım otu tohumu ekilerek oluşturulan suni mera, üreticilerimizin hizmetine sunulmuştu. Biçim çalışmasını yerinde takip eden Edirne İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, “Yağcılı Köyümüzde yürütülen bu çalışma, hem çiftçimizin kaba yem ihtiyacını karşılamaya hem de sürdürülebilir hayvancılığı desteklemeye yöneliktir. İlk biçimden alınan verim bizleri memnun etti. Üreticilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.” dedi.
Haber: İlker GÜREL
“Dalgıç Yalıtım” açıldı
1
Karısına ve kayınpederine ateş açan adam başından vurulmuş halde bulundu
127339 kez okundu
2
Mecidiye’de feci kaza: 2 ölü
83690 kez okundu
3
Güzellik merkezinin camlarına kurşun sıktılar
53197 kez okundu
4
İki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti 1 kişi de yaralandı
37675 kez okundu
5
Bakanlık tatil dönüşünde kamyon, çekici ve tankerler ile ilgili karar aldı
26048 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.